Geen dag is hetzelfde bij Nomads


‘Even iets heel anders’ zie ik voorbij komen op de WhatsApp. Amanda stuurt mij een berichtje of ik een blogpost wil schrijven over hoe ik het werken bij Nomads vindt. Leuk, hoor ik mijzelf denken. Weer een nieuwe uitdaging.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam als Social Media Intern bij Nomads Photography. Via Instagram kwam ik de vacature tegen en ik vond deze perfect aansluiten bij mijn opleiding op het Artemis en de behoefte die ik had om meer te leren over fotografie en alles wat daarbij komt kijken.

Zo kwam van het een het ander en ben ik nu alweer drie maanden werkzaam bij Nomads.

En dat doe ik met heel veel plezier. Op de dinsdag zit ik meestal op kantoor en daarnaast werk ik nog een dag in de week thuis. Wat ik allemaal doe in die dagen? Dat is heel verschillend. De ene week maak ik moodboards en schiet ik samen met Amanda content voor de Instagram, de andere week ben ik druk bezig met het ontwerpen van frames en de andere week ben ik weer bezig het schrijven van een blogpost, zoals nu.

Werken voor Nomads is dus super afwisselend, hiervoor moet je snel kunnen schakelen en het tempo van het bedrijf bij te kunnen houden. Amanda weet wat ze wilt en ze werkt keihard om dit te bereiken. Daar heb ik ontzettend veel bewondering en ik ben dankbaar dat ik deel uit mag maken van een jong, groeiend bedrijf waar ik zoveel kansen krijg om mijzelf te ontwikkelen.

Geen enkele dag is dus hetzelfde en ik ga elke week met veel plezier naar mijn stage toe, ik leer altijd wel iets nieuws bij en ik ook buiten stage om mag ik Amanda alles vragen om me te helpen verder te groeien als fotograaf.

X

Anouk

Freelance fotograaf & Social Media intern at Nomads Photograhy

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.