Het perfecte moment

Ik kan je vertellen, het perfecte moment komt eigenlijk nooit

Ken je dat? Dat je iets heel graag wilt maar het constant op de lange baan schuift omdat je er nog niet ‘klaar’ voor bent? Dat je het gevoel hebt dat je eerst de allerbeste versie van jezelf moet zijn om te kunnen beginnen met het gene wat je zo graag wilt?

Ik kan je vertellen, het perfecte moment komt eigenlijk nooit. Je moet het gewoon doen. Zo begon ik twee maanden geleden mijn Instagram voor mijn fotografie werk. Het was mijn goede voornemen van 2019. Gewoon doen en dan zien we wel wat er gebeurt.

En dat heb ik gedaan, hoewel mijn Instagram nog super klein is heb ik er wel al mijn voordelen uitgehaald. Zo heb ik volgende week een shoot staan voor een heel leuk kinderkledingmerk en kwam ik weer in contact met oude connecties, die weer zorgden voor nieuwe uitdagingen.

Zo zie je maar weer, dat als je gewoon begint, het balletje vanzelf gaat rollen. Misschien heb je nog helemaal niet veel werk of sta je nog niet helemaal achter je werk. Gewoon beginnen, zou ik zeggen. Je weet nooit wie het ziet en wie jouw werk misschien wel helemaal te gek vindt.

Van het een komt het ander en voor je het weet gaat het balletje rollen. Als ik niet begonnen was, hadden mensen helemaal niet geweten dat ik was begonnen als freelance fotograaf en had ik deze klussen dus ook niet in ontvangst kunnen nemen.

Dus wat je ook van plan bent met je eigen bedrijf. Ik zou zeggen doe het gewoon. Begin liever vandaag dan morgen want je weet maar nooit waar het balletje naar toe kan rollen.

Voor mij heeft het in ieder geval ontzettend geholpen en door mijn Instagram heb ik binnenkort allemaal toffe projecten op de planning staan waar ik jullie binnenkort graag meer over vertel.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk of wil je zien wat ik de komende tijd allemaal ga doen? Hou dan mijn Instagram in de gaten voor meer! @byanoukmoerman

Keep you posted!

X

Anouk

Freelance fotograaf & intern at Nomads Photography

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.