Alles voor de Gram

Instagram, het lijkt allemaal zo mooi. Als je onze feed op @nomadsphoto mag geloven ben ik om de dag heerlijk ergens aan het lunchen, heb ik iedere dag nieuwe kleding aan en ontbijt ik uitgebreid en super lekker.

Hahaha, wat een grap. De enige dag dat ik de tijd neem om uitgebreid te gaan zitten lunchen is zondag. Ontbijten doe ik met een snee brood of een halve banaan, en de kleding die ik aan heb op de foto breng ik naderhand weer keurig terug bij mijn moeder haar winkel.

Eén keer per maand ga ik met Anouk (@byanoukmoerman) op pad om voor een paar weken content in één dag te schieten. We spreken af bij mijn moeder haar winkel Homeley, en vertrekken dan met tassen vol kleding in de kofferbak richting het centrum.

Voor iedere shootdag maakt ze verschillende moodboards, met verschillende locaties en stijlen die ons inspireren. Na iedere locatie duik ik weer de wc in, om klungelig me op één vierkante meter, staand op mijn schoenen, me te verkleden.

Is dit nep? Ja! Dit is best nep. Maar dit is letterlijk de enige manier waarop je zorgt dat je Instagram draaiende blijft. Ver van te voren genoeg content verzamelen, posts inplannen en om de dag posten.  Alleen zo kan je echt je Instagram laten groeien, voor je bedrijf of voor jezelf. Het kost anders gewoon te veel tijd, te veel energie en te veel gedoe. Als je geen fulltime influencer bent en ook niet de hele dag tijd hebt voor leuke dingen, is dit een dikke vette aanrader.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.