SELFMADE PROPS BY NOMADS

Misschien wist je het nog niet, maar bij Nomads maken we sinds kort onze eigen foto props. Hoe leuk is dat?! In overleg met de klant ontwerpen we voor elke shoot een passend ontwerp. Zo krijg je op ieder event de leukste customized foto props, die elke foto net een stukje specialer maken.

Zo hadden we voor Maruti Footwear super leuke bijpassende props gemaakt. Op deze manier komt het merk nog beter naar voren en kun je eindeloos veel mogelijkheden creƫren om een leuke foto te maken.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe wij die props maken.

Op kantoor bij Nomads maken we de ontwerpen. Meestal maken we er meerder zodat de klant een keuze heeft tussen verschillende designs. Zodra de klant 1 of meerdere designs heeft gekozen, start voor ons het echte werk. We snijden de props uit en daarna doen we de laatste aanpassingen met de hand. Het is nogal een proces, maar dan heb je wel customized foto props die net even leuker zijn dan dat standaard snorretje wat je overal ziet!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen met foto props of andere foto gerelateerde dingen? Stuur ons dan een mailtje.

info@nomadsphoto.nl

nomadsphoto.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.